Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΠΑΙΔΕΙΑ

Να απαγορευτει η ΚΑΤΑΛΗΨΗ στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Να εχουν δικαιωμα οι φοιτητες να εκφραζουν την διαμαρτυρια τους με αποχη , με πορειες αλλα οχι με καταληψη και να μην αφηνουν τους αλλους φοιτητες να κανουν μαθημα.


από stefanos-m64@yahoo.com

4 σχόλια:

AngelBreath είπε...

Με ποιό τρόπο να απαγορευτεί; Να μπορεί να μπαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια; Συμφωνώ μαζί σου οτι η κατάληψη ειναι ενα αμφιλεγόμενο δικαίωμα αλλά πως μπορείς να το αποτρέψεις;

xristos είπε...

Η κατάληψη είναι ένός εκπαιδευτικού ιδρύματος είναι είναι μιά φασιστική πράξη. Μπορούν 100 οργανωμένοι τραμπούκοι να επιβάλλουν την άποψη σε χιλιάδες άλλους. Αυτό άλλωστε κάνουν όλες οι δικτατοριες με τον ίδιο τρόπο. Δεν αντιδρά κανένα κόμα γιατί αυτό βολεύει όλα τα κοματόσκυλα. Αν δείτε όλους αυτούς που έχουν τις καλές θέσεις στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ από φοιτητοπάτερες ξεκίνησαν με αντιγραφές πήραν πτυχίο σε συναλλαγή με καθηγητές του ίδιου φυραματος. Αν αυτό δεν αλλάξει σύντομα οι μεν πλούσιοι θα πάνε όπως και τώρα στην Αμερική οι μεσαια τάξη στην Αγγλία και οι φτωχοι στα Σκόπια και στην Αλβανία. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φροντιστήρια.

AngelBreath είπε...

Συμφωνω Χρήστο,

Αλλα πως μπορει να απαγορευτει η καταληψη; Ειναι φασιστικο να κανεις καταληψη αλλα εξισου φασιστικο να την απαγορευεις με την χρηση της αστυνομιας. Ισως με μια ομαδα περιφρουρησης απο φοιτητες,εργαζομενους και καθηγητες να γινοταν , αλλα και παλι απεναντι στην βια των καταληψιων θελεις και αντισοιχη ομαδα.

AngelBreath είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.